Energetikai kezelés, blokkoldás

Szolgaltatas

Nincs kép hozzáadva
Hirdetés
Kedves Érdeklődő,

azért vagyok itt, mert úgy érzem, hogy tudok segíteni. Több fizikai és lelki probléma megoldásában tudok segíteni, de legfőképpen abban, amit az illető maga is szeretne és megvan benne hozzá az elszántság és tenni akarás.

Ismertető a kezelésről
A kezelés egy rövid beszélgetéssel kezdődik, ahol meghatározzuk a célt, amivel foglalkozni szeretnénk. Ez utóbbi lehet bármilyen életfeladat, lelki vagy testi probléma, testi tünet, betegség. Ezt követően elkezdődik a kezelés, ami általában fekve történik, melyhez kényelmes ruha viselete javasolt. Magát a kezelést nem a tudatos részem végzi, melyet én gyógyítói vagy sámáni résznek nevezek. Ez a részem érzékeli az egyénre rakódott asztrálokat, energetikai blokkokat, amelyeket többek között ásítással, hangok kiadása által vagy mozgással rezegtetem át a testemen vagy mindkettőnk testén. A kezelés történhet fizikai kontaktus nélkül is, csak az aurarétegeket kezelve, de lehet benne érintés, finomabb vagy erőteljesebb masszírozó mozdulat vagy rezegtetés is. Az adott blokk kioldása után vagy az egész kezelés végén a keletkező energetikai hiány betöltése is megtörténik pozitív energiákkal, legfőképpen szeretettel. Érdemes figyelni a kezelés közben feljövő képeket, gondolatokat és érzelmeket, tudatosítani őket, levonni a megfelelő következtetéseket, mert így lesz igazán mélyreható a változás.

Várlak szeretettel
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Budapest
  Város 1030 Óbuda-Békásmegyer
  Hirdetés