Hercegnő szerető gazdit keres

Allat

Állatvédelmi Info!
Küzdjünk együtt az állatok épségéért!

Vásárlás esetén kérd el az eladótól az állat papírjait (mint pl. az oltási könyvet, törzskönyvet, tartási engedélyhez szükséges okiratokat) és írjatok szerződést.
Probléma esetén fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!
Allat

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  kínál
 • Nem
  nőstény
 • Kor
  1-2 éves
 • Szőrzet
  rövid szőrű
Hirdetés
Az esélytelenek nyugalmával…

Hercegnőt két hete találtuk, csont soványan, beteg szemmel várta a megmentőjét. Nem tudjuk mi történt a szemével, de annyi fájdalom ellenére is képes volt hízelegve, kedvesen dörgölőzni az emberekhez, bízva a segítségben. Sajnos a maradék cicaéletét félig vakon kell majd eltöltenie, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy örömet szerezzen leendő gazdijának. Sérülése ellenére is ragaszkodó, bújós, tüneményes maradt ez a 2 év körüli, (most már) ivartalanított cicalány.

Jelenleg ideiglenesen rendelkezik egy hercegnői fürdőszobával, azonban rendkívül magányos ott egyedül, ezért ideiglenes/végleges gazdit keresünk neki!

Aki szeretne ennek a szomorú sorsú, apró szépséghibával rendelkező kislánynak hercegnőhöz méltó, boldog jövőt biztosítani, kérjük hívjon a 06/30-688-1515 telefonszámon.
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Budapest
  Város 1210 Csepel
  Hirdetés