Amazon futár Németországban azonnali kezdési lehetőséggel!

Céges

Allas

  Tulajdonságok

 • Munkaidő
  teljes munkaidő
 • Tapasztalat
  pályakezdő1-3 év tapasztalat4-6 év tapasztalat>6 év tapasztalat
Hirdetés
Bejelentett, jól fizetett állandó munkát keres külföldön? Szeret vezetni és tud tájékozódni navigációs rendszer segítségével? Akkor jelentkezzen magyar csapatunkba csomagszállító futárnak Szászországba (Kelet-Németország).

Megbízható sofőröket keresünk az Amazon telephelyeire csomagkézbesítési feladatokra. Nincs szükség másra, csak egy érvényes B. kategóriás vezetői engedélyre, büntetlen előéletre, megfelelő motiváltságra és jó fizikumra. Nyelvtudás (angol és/vagy német) jó ha van, de nem szükséges. Ennek hiányában is el tudja sajátítani a szükséges kifejezéseket, próbanapon vehet részt, ahol átadjuk a magyar nyelvű oktatási anyagot és eldöntheti, hogy érdekli-e a munkalehetőség vagy sem. Zsákbamacskát nem árulunk, tapasztalja meg saját bőrén milyen elvárások vannak ebben a munkában és mit tudunk nyújtani cserébe. Szállást tiszta és rendezett albérletben tudunk biztosítani (akár a próbanap idejére is), természetesen ennek külön költségei vannak.

14,50 euró/óra bruttó órabér, havi kereseti lehetőség 2.200-2.500 euro között (ledolgozott napok számától függően változik). További információt telefonon keresztül tudunk adni azoknak, akik fényképes önéletrajzzal jelentkeznek nálunk.
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  Város Miskolc
  Hirdetés