I7 Gaming PC GTX 1060 16GB DDR4 SSD 120GB HDD 1.5TB

Piactér

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  kínál
 • Átadás
  SzemélyesPostázás
 • Állapot
  Használt
Hirdetés
!! Kérlek olvasd el a leírást mielőtt bármit is írnál!!

- Eladó Intel i7 hetedik generációs (i7-7700) Mini Gaming PC nVidia GTX 1060 kártyával!

Config:
- Alaplap: Házspecifikus ITX alaplap, az ITX méretből adodóan nagyon kicsike a gép, akár egy asztalra sarkákra is felfér ahogy a képeken is látható.
- CPU: Intel i7 7700 8 magos (4 fizikai * 2 logikai) 4.2GHZ órajellel, simán leveri a nyolcadik - kilencedik generációs i3 illetve i5-ket.
- Hűtő: Tripla rézcsöves gőzkamrás, ID COOLING magas, sűrün bordázott hütő (frissen újrapasztázva MX4-el, a processzort 75 illetve azalatt tartja terhelés alatt is!)
- RAM: 2*8gb Samsung DDR4-as ramok, dual channelben futnak
- GPU: nVidia Geforce GTX 1060 3GB videómemóriával 192 bites memória BUS-al, és 1709mhz-es GPU órajellel
- Tárhely: 1 db 120GB-os szupergyors m. 2-es SSD (Windowsnak) illetve egy 1TB-os Toshiba merevlemez háttértárolónak, és egy gyorscserélhető 500GB-os Western Digital Blue Backup disk ami a gép elsőfelében tárolódik és bármikor el lehet távolítani bármilyen szerszám nélkül
- Táp: FSP 450W rendkívűl csendes és stabil 450 wattos táp, 38 Amperes 12 voltos sínnel (sokkal stabilabb mint az offbrand noname 150 lejes tápok eMagról)
- Ház: Medion Erazer USB 3 kimenetellel, DVD író és olvasóval, Memóriakártya olvasóval, fejhallgató és mikrofon jack-el.

A gép rendkívűl stabil, Prime95 és Furmark 24 órás futtatása után is stabíl (+memTest86), semmilyen reboot nélkül, nem melegszik, stabilan tartja a Boostclockokat.
Hőfokok: Loadon - 70c CPU, 80c GPU

Ideális mostani játékokra és bármilyen egyébb multimédiás tevékenységre.
Igényes konfig!
GTA 5-öt lazán futtatja 80+ FPS-el, illetve minden mostani játékot (RDR2, Cyberpunk, NFS, Fifa, stbstb..), további FPS-re kiváncsiak számára ott a Youtube -> i7 7770 + GTX1060

Csakis hozzáértőknek! Komolytalanok kérem kíméljenek! Személyes átadás Székelyudvarhelyen. Bármilyen próbát elfogadok a géppel kapcsolatban. Csere is érdekel iPhone XS Max, 11, 11pro-val. Az ár enyhén alkudható.
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Hargita
  Város Székelyudvarhely
  Hirdetés