1 éves ritka színű (lila-fehér) border collie új gazdit keres

Allat

Állatvédelmi Info!
Küzdjünk együtt az állatok épségéért!

Vásárlás esetén kérd el az eladótól az állat papírjait (mint pl. az oltási könyvet, törzskönyvet, tartási engedélyhez szükséges okiratokat) és írjatok szerződést.
Probléma esetén fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!
Allat

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  kínál
 • Fajta
  Border collie
 • Nem
  szuka
 • Kor
  1-2 éves
 • Oltva
  igen
 • Törzskönyvezett
  nem
 • Chipezett
  igen
Hirdetés
Családi okok miatt 1 éves, ivaros border collie nőstény kutyánknak keresünk egy új, szerető gazdit. Nem törzskönyvezett, nagyon szelíd természetű, okos, szófogadó kutya, valamint jól kijön más kutyákkal, macskákkal és gyerekekkel is. A gyomra egy kicsit érzékeny, így csirkehús-mentes tápot kap, de egyébként teljesen egészséges, nagyon játékos és barátságos kutya.

Szeretnénk találni neki egy szerető, türelmes és gondoskodó új családot, ezért tudni szeretnénk, hogy milyen körülmények közé kerülne, valamint kérünk a leendő gazdiktól egy bemutatkozást is. Kérjük, hogy csak az jelentkezzen, aki tényleg komolyan gondolja, vagy esetleg van tapasztalata kutyákkal (így is nagyon nehéz lesz nekünk megválni tőle, hosszas fontolgatás után). Nálunk lakásban él, de nagyon nagy mozgásigényű (kifejezetten jó futó), így ha kertes házba kerülne, az is előny. Minden szükséges oltással és chippel is rendelkezik, továbbá genetikai teszttel is. Budapestről elvihető.
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Budapest
  Város 1140 Zugló
  Hirdetés