VISSZA

KEZDŐ KUTYÁSOK LEENDŐ KUTYÁSOK TANFOLYAMA

Szolgaltatas

Hirdetés
SZEREZZ KUTYAJOGSIT! Mert a kutyatartás, ápolás,gondozás,állategészségügyi alapok, és minden amit a kutyákról tudni kell, az a felelős állatartás alapja. Egyesületünk azért indítja el ezt a tanfolyamot,hogy a kutya jogsival rendelkező friss kutyások,komoly és szerteágazó alaptudással induljanak neki ennek a felelősségteljes csodaszép hobbinak a KUTYÁS ÉLETNEK!

ONLINE TANFOLYAM KUTYATARTÁS ELŐTT ÁLLÓKNAK!!! KEZDŐ KUTYÁSOKNAK! 30 éves szakmai tapasztalattal!!!
2022.májusi KEZDÉSSEL ! RUGALMAS IDŐBEOSZTÁSSAL , VIZSGÁVAL ,OKLEVÉLLEL!
KUTYA JOGSI!!! KUTYA A CSALÁDBAN! 5x45 percben illetve plusz egyéni foglalkozással és tanácsadással!
KEZDŐ KUTYATARTÓK ONLINE TANFOLYAMA INDUL!
Témakörök: 1:Hogyan vásároljunk kutyát és hogyan és honnan szerezzük be az új családtagot.2:A kutyatartás eszközei.3:Gyermekek -idősek és a kutya.4:Lakásban és kertes házban.5:A kutya egészsége,oltásoktól a gyakoribb kutyabetegségekig.6:Kutyák táplálása.7.Sport és mozgás.8:A kutya mint falka állat.9:A kutya gondolkodása 10:Ne emberiesítsd el a kuztyádat.11:Fontos nevelési alapok.12:Egyéni konzultáció testreszabva minden leendő új gazdi részére.
(A kutya egy csodálatos és szeretetreméltó házi kedvenc.Sokan szeretnének kutyát tartani gyermekek,felnőttek,idősek de vajon kinek való a kutya tartás és ki az aki felelősen tud gondoskodni egy négylábú kedvencről. Milyen kötöttségekkel jár. Hogyan és honnan szerezhetünk be biztonsággal egy kedvencet.Hogyan ápoljuk és hogyan gondoskodjunk róla. Mik a kutyatartás fő eszközei. Mit egyen. Mit sportolhatunk vele. Milyen fajta ideális a számunkra.Milyen fajta való gyermek mellé.Segítség kellene a kiválasztásban? Hol aludjon hogyan helyezzük el? Nagyon sok kérdés merül fel egy leendő kutyatulajdonosban . Online tanfolyamunk szakértők segítségévelegyedi és csoportos oktatásmenettel zajlik.Kiváló ajándék leendő kutyatartóknak de bárkinek aki még bizonytalan vagy szívesen tenné le a kutyajogosítványt s vágna bele a kutya tartásába biztonságosan önbizalommal és maximális szakértői segítséggel. Egyénileg is minden kérdést megbeszélünk a jelentkezőkkel és sajátos igényeikkel is fordulhatnak a tanfolyam vezetőihez.
Jelentkezz most kedvezménnyel áprilisban induló online tanfolyamunkra.Egyéni időbeosztást is vállalunk csoportos foglalkozásra nagy kedvezményekkel egyéni foglalkozásra is van lehetőség egyedi időbeosztással.Jelentkezz és vágj bele úgy a kutyatartásba hogy semmi váratlan esemény ne zavarhassa meg a kezdeti idők csodálatos összhangját.
KUTYAJOGSIRA FEL!!!
Jelentkezés kis bemutatkozással:csikostigrisdog@gmail.com email címen. Vagy telefonon lehet:06301204684
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
    Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
    Hirdetés


    Nyomtatás
    Vevővédelmi információk
    Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
    Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
    A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


    Tárgy megtalálható:
    Megye Pest megye
    Város Budaörs
    Hirdetés