VISSZA

Munka az Ön számára!

Céges

Allas

    Tulajdonságok

  • Munkaidő
    teljes munkaidő
  • Tapasztalat
    pályakezdő
Hirdetés
ATENA - piacvezető

Nálunk az összes TOP előnyt egy fedél alatt találja meg!

Munkavállalói juttatások, előnyök:

1. Összeállítottuk Önnek Németország, Ausztria, Hollandia vagy Anglia aktuális állásajánlatainak legszélesebb kínálatát.
2. Az ATENA-nál hetente kétszer (hétfőn és csütörtökön) kérhet a lehető legmagasabb előleget, mégpedig a fizetés 50%-nak magasságáig.
3. Ingyenesen biztosítjuk Önnek a szállást. Segítünk Önnek az utazással és az utazás során elérhetőek leszünk telefonon.
4.Hozzájárulunk Önnek az ápolói tanfolyamra vagy nyelvtanfolyamra 150€ összeggel, amennyiben legkésőbb a tanfolyam elvégzésétől egy hónapon belül elkezd nálunk dolgozni és legalább egy hónapot ledolgoz cégünknél.
5. Nálunk nem fizet semmilyen regisztrációs vagy közvetítési díjat.
6. A munkacsoportunk az egyik legnagyobb a munkaközvetítő ügynökségek közül. Több mint 100 professzionális tanácsadóból áll, akik a nap 24 órájában a hét minden napján rendelkezésére állnak.
7. Nálunk lehetősége van munkaszerződésre dolgozni, amely minden szociális juttatásra jogosítja Önt, mint például a fizetett szabadság, táppénz, nyugdíj, stb.
8. Lehetősége van arra, hogy a szerződéses dokumentációt, amely szükséges az együttműködés megkötéséhez, távúton is megkötheti cégünkkel, például otthona kényelméből, anélkül, hogy személyesen látogatna valamelyik fiókunkba.
9. A nyelvtudás felmérése telefonon lehetséges.
10. Nálunk lehetősége van a karriernövekedésre. A munka- és nyelvtudással összefüggő tapasztalatok megszerzésével jobban fizetett munkahelyeket biztosítunk Önnek.
11. Lehetővé tesszük Önnek az utazást anélkül, hogy előre kellene fizetnie az útiköltséget, így Önnek nincs semmilyen kiadása a kiutazás előtt.
12. Ingyenes adminisztratív szolgáltatást biztosítunk az osztrák vállalkozóknak, akik cégünk által dolgoznak. Több száz eurót spórol meg Ausztriában a vállalkozás létrehozásánál, megállításánál, a családi pótlék intézésénél és az adóbevallásnál.
13. Minden ügyfél ajánlásáért, aki munkát keres, vagy olyan cég ajánlásáért, aki munkásokat keres, 100 € és 500 € közötti bónuszt kap tőlünk.
14. Amennyiben közösségi hálózatokon ossza meg hirdetéseinket, értékes nyereményekért folyó sorsoláson vesz részt.
15. Ügyfeleink automatikusan hűség bónuszokat kapnak tőlünk..


...és még sok más előny várja Önt!

Elvárások a jelentkező felé:
Nyelvismeret- legalább alap szintű német, angol, vagy holland nyelvtudás
Szakmai bizonyítvány, jogosítvány előny

Információk a kiválasztási folyamatról:
Érdeklődés esetén küldje el önéletrajzát a cv-hu@atena.org e-mail címre vagy hívjon az ingyenes telefonszámra: 06 80 080 265 (külföldről +36 800 80 265) vagy az alábbi telefonszámokon: +421917661067, +421917661068, +421918856690, +421915912965"
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
    Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
    Hirdetés


    Nyomtatás
    Vevővédelmi információk
    Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
    Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
    A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


    Tárgy megtalálható:
    Megye Besztercebányai kerület
    Város Besztercebánya
    Hirdetés