Természetes, minőségi gyógynövényes balzsamok, vitaminok, gyógyteák...

Céges

Piactér

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  kínál
 • Átadás
  SzemélyesPostázás
 • Állapot
  Új
Hirdetés
A HillVital célja megismerni és kihasználni a természet valódi erejében rejlő összes lehetőséget, és elérhetővé tenni azt mások számára, a termékeink segítségével.

A természet az, ami a mai napig is jól működik. Az ember ösztönösen érzi, hogy a természetes dolgok a legjobbak, vágyunk rá, keressük, kutatjuk. Az, hogy így 10 év elteltével is tudjuk ezt a nemes célt szolgálni, mi sem bizonyítja jobban, hogy mára emberek százezrei a hűséges vásárlóink, akik követnek minket, akik hisznek abban, amiben mi, hogy az egészségnek része a természet.
Gyógynövényes termékeink immáron már Romániába is elérhető váltak, így a természet ihlette termékeink már az itt élők számára is segítséget nyújthatnak.

A termékpalettán megtalálhatóak gyógynövényes balzsamok, szépségápolási termékek, tisztítószerek, gyógyteák, vitaminok, valamint az egészséges életmódhoz köthető szuperélelmiszerek, olajok.
További részletek (szállítás, árak, fizetési mód, vásárlói visszajelzések) az alábbi oldalon: https://webshop.hillvital.hu/
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  Város Nyíregyháza
  Hirdetés