Thai Ridgeback kölykök eladó

Allat

Állatvédelmi Info!
Küzdjünk együtt az állatok épségéért!

Vásárlás esetén kérd el az eladótól az állat papírjait (mint pl. az oltási könyvet, törzskönyvet, tartási engedélyhez szükséges okiratokat) és írjatok szerződést.
Probléma esetén fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!
Allat

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  keres
 • Fajta
  Egyéb
 • Nem
  szuka és kan
 • Kor
  kölyök
 • Oltva
  igen
 • Törzskönyvezett
  igen
 • Chipezett
  igen
Hirdetés
Thai Ridgeback kölykök eladó. Az utolsó rendelkezésre álló fekete nőstény és hím. További információkat privát üzenetben közlök.
A WhatsApp-on keresztül kapcsolatba léphet velem a 0048536526638 telefonszámon.

A kölyökkutyákat többször féregtelenítik, életkoruknak megfelelően oltják be, mikrochip-ben és új otthonukba viszik őket. Önnek van születési anyakönyvi kivonata az FCI Kennel Klubtól (export törzskönyv kiadható). Az első napokban kap egy csodálatos kiskutya csomagot (pl. Étel, játékok, csemegék, póráz, gallér ...).

Thai Ridgeback kölyökkutyáimhoz felelős gazdikat keresek, akik hajlandóak időt tölteni a kutyával. A Thai Ridgeback olyan fajta aktív emberek számára, akik nem szeretik az unalmat, az intelligens kutyák. Rendkívül okos és okos kutyák, ezért függetlennek tekintik őket, ha "szabad kezet kapnak". Megfelelő végzettséggel és neveléssel, valamint hosszú távú szocializációval a legjobb barátok az egész családdal. Nem önnevelő kutyák, és nem is alkalmasak kutyának a gyermek számára.

A kölyökkutyák szülei a fajta kiváló képviselői, több érmes és bajnok. Ön egészséges és tesztelt a dysplasia (HD-A, ED-0/0) szempontjából, de nem csak (patella-0/0, tiszta a szív, DS-mentes, nincs csomó, nincs sérv).

Csak komolyan érdeklődő emberek üzeneteire válaszolok (kérjük, ne feledje, hogy a kutya élőlény, több éven át emberbarát, jóban vagy rosszban).
Ha érdekel, hogy velem vásároljon egy kiskutyát, írjon egy kicsit magáról, a kutyákkal kapcsolatos tapasztalatairól és a kutyával szembeni elvárásairól.

Kennelem Lengyelországban található (háziállatok szakszerű engedéllyel történő szállítását kínálom háztól házig +/- 200 euró). A kölyökkutyák már készen állnak az utazásra, és megfelelnek az összes uniós szabályozásnak (útlevél + veszettség elleni oltás 12 hét és 21 nap karantén után).
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Budapest
  Város 1000 Budapest
  Hirdetés