Kávé? Tea? Csoki? Legjobb választás a ganodermás!

Céges

Piactér

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  kínál
 • Átadás
  SzemélyesPostázás
 • Állapot
  Új
Hirdetés
Rengeteg kutatás igazolta már, hogy a ganoderma gomba az egyik legsokoldalúbb, legtöbb jótékony hatással bíró gyógygombánk. De ez a sokoldalúság nem csak abban nyilvánul meg, hogy sok probléma esetében lehet segítségünkre, hanem ezt a gombát lehet legtöbbféleképpen feldolgozni, a legkülönbözőbb formában egészségünk szolgálatába állítani.

Mi minden készülhet a ganodermából?
1. Őrlemény formájában fogyasztjuk leginkább. Ételekbe belekeverve vagy akár vízbe téve is fogyasztható. Az őrleményből leginkább vizes kivonatot, azaz teát készítünk, hisz a benne lévő hatóanyagok így tudnak leginkább kioldódni.
2. Filteres tea formájában is kapható. Nem csak őrleményből készíthetünk teát, hisz előre csomagolt filteres formában is kapható, shiiteke gombával kombinálva, így az elkészítése bárhol megoldható.
3. Kávé formájában sokunk nagy kedvence, hisz ezáltal azok is tudnak reggel éhgyomorra kávézni, akik esetleg a hagyományos kávé gyomorsav növelő hatása miatt eddig ezt nem tudták megtenni.
4. Csoki formájában is imádni való, jelenleg már 4 féle (málnás, kávés, kókuszos és kurkumás) ízben is kapható A csokikban természetesen csak egészségbarát alapanyagok találhatók, bio kivitelben.
5. Kozmetikumok is készülnek belőle, így különböző krémek, samponok, fogkrémek formájában is részesei lehetnek mindennapjainknak.
A Fülöpjakabon termesztett bio ganodermából természetesen csak BIO minősített termékek készülnek. A fülöpjakabi Dr Ganolife termékek 2990 Ft-os ártól rendelhetők a Gombakirálynál: https://gombakiraly.hu/termekkategoria/dr_ganolife/
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Csongrád megye
  Város Szeged
  Cím 6725 Szeged, Petőfi Sgt. 79. Ügyfélszolgálat
  Hirdetés