Kiváló befektetési lehetőség!Több éve működő játszóház!

Céges

Piactér

  Tulajdonságok

 • Hirdetés típusa
  kínál
 • Átadás
  SzemélyesPostázás
 • Állapot
  Használt
Hirdetés
Elsőként tisztázzuk, mit kínálunk? A teljes játszóház felszerelése, üzemeltetési joga. Mit jelent pontosan? A vételárért cserébe a vevő átveheti és tetszőlegesen felhasználhatja minden a játszóház tulajdonában levő eszközt, berendezést. Folytatólagosan bérelheti a bejáratott, keresett és ismert jelenlegi 140 nm-es eladótéri helyiséget (jelenleg is bérlemény, nem saját tulajdon). Így akár másnaptól kezdődően bevételt termelhet az új tulajdonosának .
A felszerelés: A 2 szintes labirintus, 870m hosszú x 250m széles x 275m magasság , az asztalok, székek,fejlesztő játékok, babaház, járgányok, építők, logikai készletek, baba labdás medence, csajos/ fiús/bébi játékok ,biliárd,csocsó, rengeteg játék,plüssök, születésnapi terem felszerelése, a wifis kamera rendszer,pult és más felszerelés.A jelenleg bérelt helyiségről: Távhőszolgáltatás,egyedi mérős. Részei a kb 120 nm játszótér, a 10 nm babasarok , külön kb. 10 nm trambulin szoba,1 db szülinapos terem, 1 db raktár, pelenkázó, külön vendég, személyzeti wc-k.A játszóház könnyen megközelíthető, a város szívében,központi helyen, parkolás megoldott, az üzlet bejáratott.A teljes berendezés is szóba jöhet , lehetőleg egyben.
Komoly érdeklődőnek az ár alkuképes,akár más megoldásban is megegyezhetünk.
Amennyiben az ingatlan vagy a teljes berendezés felkeltette érdeklődésed, keress bizalommal a +36 30 756 6781 telefonszámon.
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
  Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
  Hirdetés


  Nyomtatás
  Vevővédelmi információk
  Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
  Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
  A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


  Tárgy megtalálható:
  Megye Komárom-Esztergom megye
  Város Tata
  Hirdetés